Wydawnictwo Znak
Okładka: miękka
Liczba stron:
208
Moda na zdrowe
odżywianie trwa w najlepsze. Ale to bardzo dobrze, że na rynku są osoby, które
podrzucają zdrowe, gotowe przepisy. Julita Bator zrewolucjonizowała nawyki
żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz
powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. Bo nie tylko główne
posiłki powinny być zdrowe, ale także przekąski, które nie raz ratują nas z
opresji. Bo kto nie lubi czegoś przegryźć, aby zaspokoić głód, dostarczyć
energii lub po prostu z nudów oglądając film.
W książce „Zamień chemię na jedzenie” znajduje się ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Zaproponowane kulki, ciastka, nuggetsy, koktajle, muffinki nie są skomplikowane w przygotowaniu, a zdrowe i smaczne.
W książce „Zamień chemię na jedzenie” znajduje się ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Zaproponowane kulki, ciastka, nuggetsy, koktajle, muffinki nie są skomplikowane w przygotowaniu, a zdrowe i smaczne.
Uważam, że warto
mieć na swojej półce książkę Julity Bator "Zamień chemię na energię", gdyż jest doskonałym rozwiązaniem dla ludzi
prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, a szczególnie dla dzieci.
Autorka przedstawia doskonałe przepisy na przekąski na wynos, które sprawdzą się
na wycieczce, w pracy, w szkole czy też na siłowni.
Serdecznie
polecam!
6/6
Za egzemplarz dziękuję
wydawnictwu!
Chętnie przyjrzę się tej książce trochę bliżej. 😊
OdpowiedzUsuńChętnie przeczytałabym tę książkę.
OdpowiedzUsuńSuper, nic tylko robić i zajadać:)
OdpowiedzUsuń